11:15

Sollentuna FK 9

Referat: IF Brommapojkarna 8 - Sollentuna FK 9

Första gången vi spelar en hemmamatch på bortaplan. Men det gick bra det med. Väldigt bra, till och med. Kändes lite som förra säsongen.

Det börjar som en ganska jämn match i den strålande solen i Helenelund. Efter sex minuter går vi upp i ledning, men det går mot slutet av första perioden innan vi på riktigt anordnar fest i målprotokollet. Först genom ett vackert nickmål efter en hörna och därefter dagens finaste lagmål med snabba väggspelspassningar.

Vi började andra perioden med att släppa Sollentuna tillbaka i matchen med ett mål, men svarade med fyra mål innan perioden var över. Bland annat genom att vinna bollen högt upp på plan, som vi talat om.

I sista perioden ångade vi på med tre mål till, även här lagmål med bra passningsspel, och vi var uppe i 10-1 innan Sollentuna fick in två tröstmål i slutsekunderna.

Allt som en allt en välspelad match där vi fick upp intensiteten från förra helgen och vinner för att vi spelar fin och snabb fotboll.